Ett utvecklingsprogram till det lokala hälsoarbetet

Hälsoprenumerationen drivs av KompetensGruppen.  Programmet är ett stöd till det lokala hälsoarbetet. Det är ett utvecklingsprogram med fördjupning i olika hälsoteman. Ett nytt hälsotema varje termin.

Som prenumerant får du tips & verktyg hur du kan arbeta med det aktuella hälsotemat. Material skickas ut kontinuerligt. Dessutom kommer du att bjudas in till workshops där vi fördjupar oss i terminens hälsotema.

 


Om KompetensGruppen

KompetensGruppen skapar mötesplatser för utbyte av kompetens, kunskap och erfarenheter. Vi anordnar bland annat mässor, konferenser, utbildningar, nätverk och skräddarsydda företagslösningar.

Vi vill vara ett forum där våra kunder, leverantörer och samarbetspartners kan lära av varandra, se nya möjligheter och bli inspirerade. Vi verkar inom området HR och hälsa och riktar oss mot alla som vill kompetensutveckla individ och företag/organisationer.

Företagsfakta

KompetensGruppen i Sverige AB grundades 1990 och är en av Sveriges mest erfarna mäss-, nätverks- och konferensarrangörer. VD för företaget är Anders Åkerman. Han vann 2006 ” Kunskapspriset” i kategorin ”Näringsliv”.

Vår logotype har en symbol som ger många associationer. Glödlampan för goda idéer, ballongen för perspektivet och lyftet, elden för engagemanget, blomkrukan och växten för förnyelse och livskraft, enkelheten för det tydliga och utropstecknet för det angelägna.